NOVA Coaching en Advies

Contactgegevens:

Margreet Mook-Attema
Koematen 33
8331 TK  Steenwijk

T: 
M: 06 - 25136067
I:  www.nova-coaching.nl

Bedrijfsrubrieken

  • Personeel / Coaching
    Coaching
  • Onderwijs / Training
    Coaching
  • Organisatie en administratie
    Coaching


Margreet Mook van NOVA Coaching en Advies helpt mensen ‘zichzelf te zijn’, zodat zij binnen een organisatie of in hun privéleven beter kunnen functioneren.

Persoonlijke coaching

Uit eigen ervaring weet Margreet Mook hoe het leven door een ingrijpende gebeurtenis uit balans kan raken. Geïnspireerd door een coach die haar en haar man na zijn herseninfarct heeft begeleid bij het opnieuw inrichten van hun leven nam zij de beslissing om zelf professioneel coach te worden. Vanuit NOVA Coaching helpt zij nu andere mensen bij de zoektocht naar hun persoonlijke kracht.

Particulier – ken je talenten

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom mensen bij Margreet aankloppen voor een coachgesprek: behoefte aan verandering, faalangst, onzekerheid, hooggevoeligheid of gewoon om te klankborden. Door open en stimulerend de dialoog aan te gaan helpt Margreet hen te (her)ontdekken wie zij zijn en wat ze kunnen. Daardoor ontstaat vertrouwen en inzicht in de eigen talenten en dat is vaak net het zetje dat nodig is om een stap te kunnen maken.

Zakelijk – hulp bij veranderingsprocessen

“Veranderingen binnen bedrijven worden vaak te beperkt intern gecommuniceerd.”. Als directiesecretaresse heeft Margreet gezien wat dit met mensen doet. Door binnen bedrijven de werknemers én de werkgevers te coachen bij veranderingsprocessen leert Margreet hen om vanuit de eigen professionele kracht met veranderingen om te gaan. Dit leidt tot meer betrokkenheid en minder ziekteverzuim.

Voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

Voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt heeft Margreet een zwak. Eén van haar stelregels is: “Hoe weet je dat iets niet kan als je het nog nooit geprobeerd hebt?” Door de samenwerking met Enspiratie, helpt ze deze doelgroep een passende werkplek te vinden die aansluit bij hun talenten. Hiermee levert ze een positieve bijdrage aan de participatiesamenleving.

UITGELICHT